• Γενοβέφα Κ Κυτούγια

  Γεννήθηκα στο Αγρίνιο το 1985. Αφού αποφοίτησα από τη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης το 2009 συνεργάστηκα με την εταιρεία ΤΕΜΕΚ ΑΤΕ όπου ασχολήθηκα με Δημόσια Έργα. Το 2010 επέκτεινα το αντικείμενο των εργασιών μου και στις μελέτες κυρίως κατοικιών και βιομηχανικών εγκαταστάσεων. Η καινοτομία και η δημιουργικότητα ήταν και είναι πολύ σημαντικές αξίες, και στην "Κίνησις Τεχνική" αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο της εταιρείας μας.

  duth
  Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Υπολογιστών
 • Λαμπρινή Κ Κυτούγια

  Γεννήθηκα στο Αγρίνιο το 1988. Αποφοίτησα από το τμήμα Πολιτικών Μηχανικών Τ.Ε Πάτρας το 2014. Κύρια ενασχόληση μου πέρα από τα διάφορα Δημόσια Έργα Υποδομής που αναλαμβάνει η εταιρεία είναι η σχεδιαστική καινοτομία στις κατασκευές οικημάτων. Η κατοικία αποτελεί για τον Έλληνα όνειρο ζωής για αυτό εμείς στη "Κίνησις Τεχνική" προσπαθούμε να κάνουμε αυτό το όνειρο Πραγματικότητα.

  civil
  Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε
 • Γαρδίκης Β Δημήτριος

  Γεννήθηκα στο Αγρίνιο το 1985. Αποφοίτησα από το Τμήμα Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής στην Πάτρα το 2011 και έκτοτε είμαι μεταπτυχιακός στο τμήμα Έρευνας & Τεχνολογίας Υπολογιστών. Ο τομέας μου ασχολείται με τις σύγχρονες τεχνολογίες της πληροφορικής, είτε αυτό είναι μια web σελίδα, ένα σύστημα αυτοματισμών ή μια βάση δεδομένων. Η πληροφορική είναι πια αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας, εμείς στη "Κίνησις Τεχνική" είμαστε εδώ για να σας την κάνουμε προσιτή.

  ceid
  Μηχανικός Η/Υ & Πληροφορικής

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/ktekte/public_html/site/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405